Over

Quinty’s Crew levert sinds april 2008 crew aan de evenementenbranche. We zijn klein begonnen, maar stoppen met groeien doen we niet! Quinty’s Crew wordt steeds groter, en werkt niet alleen nationaal maar ook steeds meer internationaal.

 

Wij leveren crewsupport binnen de concert- en evenementenbranche, in de breedste zin van het woord. Wij weten waar vraag naar is binnen onze branche, en zorgen ervoor dat onze crew aan die vraag voldoet. Dit doen wij onder andere door het opleiden en up-to-date houden van onze crew.

Wij nemen de uitdrukking ‘U vraagt, wij leveren’ heel serieus.

We hebben een groot bestand met gemotiveerde crew die tot onze beschikking staat in zowel binnen- als buitenland. Wat onze crew anders maakt dan andere crew is motivatie, vakkennis en professionaliteit. Vele klanten vragen steeds weer onze crew aan ter ondersteuning hun events.

We hebben aan vele projecten meegewerkt, een greep hieruit vindt u in onze projectenlijst. Eén van de grote terugkerende evenementen waar wij elk jaar crew mogen leveren is Pinkpop. Zo hebben wij voor Pinkpop 2015 siteworkers, led technici, volgspotters en stagehands geleverd. Daarnaast zijn we verantwoordelijk geweest voor alle change-overs op de main stage. In 2015 stonden hier grote namen zoals Pharell Williams, Muse en Robbie Williams.

IMG_3618