Algemeen

Quintys’ Crew heeft een groot bestand met crewleden. Wij staan voor kwaliteit, motivatie, en professionaliteit. Onze crew werkt hard en levert kwaliteit. Op de werkvloer is onze crew herkenbaar aan een professionele houding en nette werkkleding met ons logo.

Onze crew werkt aan veel verschillende klussen, onder andere bij concerten en  evenementen, en in de theater- en televisiebranche. Wij leiden onze crew op om binnen alle vakgebieden in de branche op het gevraagde niveau te kunnen werken. De crew die u zoekt kunnen wij leveren!

De uitspraak “de klant is koning” is er een waar wij voor staan, wij nemen elke aanvraag serieus en doen er alles aan om deze naar volle tevredenheid in te vullen. Of u nu op zoek bent naar een projectleider of crewchief met eigen team, een door u zelf samengesteld team, of enkele crewleden om uw eigen crew aan te vullen, wij doen ons uiterste best om uw aanvraag naar uw wensen in te vullen. Als u graag met dezelfde crew werkt is er de mogelijkheid om uw eigen “poule” samen te stellen. Zodra uw aanvraag binnenkomt, zorgen wij ervoor dat er crew vanuit deze “poule” ingezet wordt. U zoekt crew, wij vinden de perfecte match.

Wilt u crew die specifiek is opgeleid voor uw evenement? Zijn er bepaalde vaardigheden die u graag bij onze crew zou zien, en wilt u ons ondersteunen om hen hierin op te leiden? Bijvoorbeeld door uw gastdocenten of theoretische ondersteuning? Neem dan contact op met ons of met QC-School & Education!

 

Wij leveren onder andere: