Vacatures

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Heb je affiniteit met evenementen en geen 9 tot 5 mentaliteit? Schrijf je dan nu in! Er zijn mogelijkheden voor een vakantiebaan, weekendbaan, parttime baan, seizoenswerk of eventueel een fulltime baan.

Ondanks ons grote bestand aan werknemers kunnen we altijd extra crew gebruiken. Concerten, festivals en evenementen draaien het hele jaar door, met de zomer als hoogseizoen.

Wij zijn met spoed opzoek naar: 
- Stagehands 
- Video/led Technici 
- Licht technici
- Sitecrew 

 

Om de kwaliteit te garanderen zijn we sinds januari 2009 gestart met het opleiden van ons personeel. Zou je dus graag in de concert- en evenementenbranche willen werken, maar heb je geen ervaring, dan kun je bij ons diverse opleidingen volgen. Je start als nieuwe medewerker met een basiscursus. Na deze 2-daagse training heb je een goede indruk en basiskennis van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren.

Wil je meer leren over licht- en/of videoledtechniek? Dan kun je hiervoor een volledige cursus bij ons volgen, na ongeveer 3 maanden theorie en praktijk beschik je over een goede basiskennis om bij ons aan het werk te gaan als licht- en/of videoledtechnicus! Ook bieden wij in samenwerking met QC School& Education andere cursussen aan. Quinty’s Crew onderscheidt zich daarin van andere crew support leveranciers.

Ontdek met ons de wondere wereld van concerten, festivals en evenementen. Of je nou graag bezig bent met licht, geluid of het opbouwen van podia en dergelijke, laat van je horen!

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je CV en motivatie via het contactformulier en je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

IMG_4889